De kunst van het vragen stellen

De juiste vragen leren stellen – dat is waar veel professionals (in ontwikkeling en ook ervaren) – zich beter in wensen te bekwamen. Helaas bestaan er geen 100% vaste protocollen, wel veel verschillende soorten vragen. Want die rake vraag in de ene context, raakt kant noch wal in een andere context.

Timing en afstemming zijn dus belangrijk, evenals het lef om stralend te falen. En er is nog een ander aspect: durf jij (echte) verbinding te maken? Durf jij te onderzoeken binnen de gedachte van de ander en je eigen mening of oordeel achterwege te laten?

Kortom, de kunst van het vragenstellen vraagt jouw aanwezigheid en bewustzijn, maar ook om lef en wezenlijke nieuwsgierigheid naar de ander. In de drie uur durende workshop van de Vragenspecialist Raimond Honig, word jij eens te meer bewust gemaakt wat de kunst van het vragenstellen jou allemaal kan brengen. Dat geldt zakelijk vanuit elke rol, maar niet minder privé. Dus als jij echt het verschil wilt leren maken, wacht dan niet langer en meld je aan!

Trainingsdata Plaats
Volgt zsm Utrecht of Incompany
Code:
Prijs: € 149,00 Excl. BTW (Incl. materiaal en Versnaperingen)
Examenkosten: nvt
Groepsomvang: maximaal 12 deelnemers
Duur: 1 avond